subota, 21. studenoga 2015.

Bolest ili ljenost...

Mnogi bi rekli da je to isto, možda su i u pravu.
Ako uzmemo u obzir datum objave zadnjeg posta onda nešto nije ok, nešto fali... Iskreno i ljenost i manjak inspiracije, a i nekih značajnijih dogadjaja nije bilo bar po pitanju pedalanja. Nakon objave prvog posta ipak moram priznati da sam pomalo iznenadjen, broj pregleda posta nije baš zanemariv, ali ako uzmemo u obzir zainteresovanost za ovaj vid rekreacije sve pada u vodu. U biti ako se vratim na početak objave posta, bilo je tu osoba koje su izrazile želju da pedalaju i upuste se u ovakav vid avanture, ali izgleda da svi zaborave da brdo nije samo nizbrdo, već se pedala i uzbrdo pa ubrzo dolazi do gubitka volje ali ok. U mom slučaju dok nema spremnijih vozača mogu da postepeno povećavam kondiciono stanje a ujedino i tehnički da napredujem kako bi lakše savladavao zahtjevnije staze. Ove sezone sam upoznao dosta novih staza, nabavila se i nova navigacija pa se negubim i negrešim kao pre, mada nažalost bilo je i kvarova koje nisam očekivao pa se i pravila neplanska pauza ali i to je dio igre-)
Ovo su samo neke od mnogih staza pa prosudite sami.



Jedna napuštena "vikendica" koja se nalazi na par kilometara od moga stana, ujedino i poput       raskrsnice za mnoge pravce i razne tehnicke staze. Poput male stanice koja je biciklistima dobro pozata za mali predah i nastavak vožnje,


Mislim da slika sve govori ali zašto služe pravila nego...





 Ovo je kobni skok i extrem nizbrdica gdje sam u Aprilu nakon brže vožnje i skoka udario u to poprečno drvo i naravno završio u bolnici na šivanju. Srećom kaciga je odradila svoj najbitniji posao.


Nažalost kaciga više nije za upotrebu ali sačuvana je kao suvenir i kao jedan podsjetnik za daljnje vožnje. Moje slike nakon pada nisu baš za javnost ali možete da predpostavite-)












Jedan video...





Da nebi puno slika stavljao ovo su inače bar meni staze omiljenog tipa. Nažalost kako zakon još uvijek nije promjenjen o slobodnom pedalanju po šumskim putevima, neke interesantne scene i anegdote moram da izostavim bar za sada. Sada ostaje još samo nada za ljepšim vikendom kako bi se još koja tura mogla odvezti. 


Nema komentara:

Objavi komentar